Hinnoittele vaihtoautosi


Tällä laskurilla voit laskea autollesi suuntaa antavan hinta-arvioin. Se auttaa sinua suunnittelemaan auton vaihtoa valikoimistamme löytyvään uuteen tai nuorempaan käytettyyn autoon.


Mitä tarkemmin määrittelet autosi sitä tarkemman arvion saat autosi nykyarvosta vaihdossa uudempaan. Autosi hinta, jonka tietojen syöttämisen jälkeen koneeltamme saat, ei ole meitä sitova. Se on vain suuntaa antava. Hinnoittelujärjestelmä ei ota huomioon auton yksilöllistä kaupallisuutta ja kuntoa, joten ero todelliseen hintaan saattaa muodostua suureksikin.  Hintojen vaihtelulla samanlaisten ja saman verran ajettujen autojen kohdalla on selityksensä, autot ovat harvoin samalla tavalla hoidettuja ja huollettuja ajokilometriensä aikana - myös varusteluissa ja niiden kunnossa voi olla eroja.

Hintatiedot perustuvat hinnoittelujärjestelmän antamaan tilastointimenetelmään, jossa analysoidaan suuria määriä tietoa markkinoilla myynnissä olevista autoista sekä markkinoilla toteutuneista autokaupoista. Kerätyn tiedon avulla käytetyn auton hyvityshinta pystytään arvioimaan  mahdollisimman hyvin.​

Lopullisen hinnan arvioimme aina tarjouksen teon yhteydessä liikkeessämme.
Autosi hinta
EtusivuVAIHTOAUTOT – hinnoittele vaihtoautosi